Al een aantal jaren wordt er in onze kerk een Alpha Cursus gegeven.

Wat is Alpha? 

Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.

Voor wie?

Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou!

Waarom?

Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. Je denkt samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. En het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?

We beginnen om 19:00u met een gezellige en lekkere maaltijd. Na het eten luister je naar een kort inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna gaan we in kleine groepjes met elkaar in gesprek en is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen. Om 21:30u sluiten we de avond af.

Welkom!

Lijkt het je wat? Je bent van harte welkom op onze Alpha Cursus!

In de agenda kun je zien wanneer er een Alpha Cursus start. Is er op dit moment geen Alpha Cursus maar heb je wel interesse? Neem dan zeker Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op! Dan brengen we je direct op de hoogte zodra er weer een Alpha start.