In navolging van Jezus willen wij in liefde naar elkaar omzien. Het maakt niet uit of je zelf gelovig bent of onze kerk regelmatig bezoekt. Als je gebrek aan voedsel of kleding hebt willen wij je, in samenwerking met House of Hope, graag helpen en er voor je zijn.

Op de bovenverdieping in onze kerk hebben wij een kledingbank die is onderverdeeld in dames- en herenkleding, ook is er kinderkleding.

Elke dinsdagmorgen komen zo’n 10 tot 15 mensen uit de wijk en kerk samen om kleding te sorteren voor de kledingbank. De gesprekken en vriendschappen die hier ontstaan, geven mensen hoop en bieden een kans om door elkaar God te leren kennen en ontmoeten. Een korte inleiding uit de Bijbel, hard werken, gezelligheid en betrokkenheid bij elkaar, zijn de vaste ingrediënten van deze ochtenden.

Het doel is om goed bruikbare kleding door te geven aan mensen uit de wijk, die het hard nodig hebben maar zelf niet kunnen betalen.

Een aantal keer per seizoen kunnen de mensen die via House of Hope ingeschreven staan gratis kleding uitzoeken. Er is zowel een zomer- als een wintercollectie.

De kleding wordt geschonken door gemeenteleden, mensen die onze kerk bezoeken en via mond-tot-mond reclame. 

Je kunt goed bruikbare kleding in de kerk afgeven op zondagmorgen of op dinsdagmorgen tussen 10:00u en 12:00u.