"Wij geloven dat de Bijbel het Woord van God is en ons alles geeft wat we nodig hebben om in de juiste relatie met God te staan en te leven."

Gods Woord is levend en krachtig! Daarom moedigen wij iedereen aan in de Bijbel te lezen en is het ons verlangen om ook samen met de Bijbel bezig te zijn. 

 

De Bijbel voor iedereen - Online

Samen met een groepje mensen duiken we in een paar weken tijd in een Bijbelboek aan de hand van de serie "De Bijbel voor iedereen." Dit wordt gedaan via een WhatsApp groep en een uur in de week via Zoom beeldbellen. Meedoen? Neem contact op met Jochem van den Berge. Hij verwijst je door aan de Bijbelstudie leider die hierover gaat.

 

The Bible Project

The Bible Project zijn filmpjes die een samenvatting van een Bijbelboek geven met veel belangrijke achtergrondinformatie. Erg inspirerend en leerzaam om te kijken! Van harte aanbevolen. (de meeste filmpjes hebben Nederlandstalige ondertiteling)

the Bible Project

Artikelen

Graag willen we een aantal links met je delen naar websites waar artikelen en Bijbelcommentaren te vinden zijn vanuit Wesleyaans perspectief:

Nederlandstalig Engelstalig

Zonde en heiliging

Vijf punten waarin het Calvinisme met het Wesleyanisme wordt vergeleken

Asurby Bible Commentary

Wesleyan-Holiness Digital Library

Christian Resource Institute - The Voice


Online Bijbellezen

“Uw woord is een lamp voor mijn voet, en een licht op mijn pad.” Psalm 119:105
Uiteraard kun je ook online de Bijbel lezen!